Kurucu, Şef

Yemek yapmaktan, yaptığım yemekleri uzun sofralar etrafında neşe içinde sevdiklerimle paylaşmaktan keyif alan bir mutfak meraklısıydım.

Ege Üniversitesi’nde moleküler biyolojiyi bitirip bilim insanı olma yolunda ilerlerken, ellerimde eldiven çalıştığım laboratuvarda söylediklerim hâlâ aklımda: Keşke şu eldivenlerimi çıkarıp tezgâhta çikolatayla uğraşsam!

Ani bir karar ve cesaretle kendimi mutfak okulundaki tezgâhın başında buldum. La Floran Trattoria, bir hayalin gerçeğe dönüşme öyküsüdür. Korkuyla ertelenmiş ve sonunda ortaya çıkmış bir yemek yapma tutkusunun elle tutulur hale gelmesi. Bir masanın etrafında misafirlerime sunduğum her bir tabak, benim hayalimin devam etmesinin en büyük destekçisi. Özenle ve heyecanla mutfakta yarattıklarım, keyifli ve lezzetli anlara eşlik etsin diye buradayım.

La Floran ismine ithafen, kurucusu olduğum mutfak gelen misafirleriyle her gün yeniden çiçeklenerek büyüyecek bir deneyim alanı.

Keyifli anlarda buluşmak üzere…

Keyifli ambiyansı ve birbirinden leziz yiyeceklerle dolu menüsüyle İtalyan mutfağını başarılı bir şekilde İzmir'e taşıyan La Floran Trottaria'yı mutlaka deneyin!

La Floran, Bostanlı, Karşıyaka

Instagram'da bizi takip edin
Sosyal Medya'da biz

Spell Digital Marketing © 2024. Tüm hakları La Floran'a aittir.